Esports

La Selecció Espanyola de Pau Torres i Gerard Moreno es va classificar per als quarts de final de l’Eurocopa

La Selecció Espanyola de Pau Torres i Gerard Moreno es va classificar per als quarts de final de l’Eurocopa 2020 després de véncer a Croàcia per 3-5 en un duel que va arribar a la pròrroga després de concloure el temps reglamentari amb un marcador d’empat a tres.

El defensa vila-realenc va entrar al terreny de joc en el minut 72 en substitució d’Èric García. Poc després d’ingressar en el terreny de joc, el ‘4’ groc va donar una gran assistència a Ferran Torres en el tercer gol de ‘La Roja’. No va gaudir de minuts en el partit l’atacant català Gerard Moreno.

La Selecció Espanyola s’enfrontarà a la Selecció de Suïssa en quarts de final aquest divendres, a les 18.00 hores, en l’Estadi de Sant Petersburg (Rússia).

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.