La segona setmana del XXIV festival de teatre clàssic castell de Peñiscola es va tancar amb un ple complet

La segona setmana del XXIV Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola es va tancar a la nit de dissabte amb un ple complet al pati d’armes de la fortalesa i moltes rialles. Les provocar ‘Aventures i entremesos de Juan Rana’, de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic i Ron Lalá. Ple complet, amb entrades esgotades amb diversos dies d’antelació. Per la resposta de públic, un encert en la programació d’aquest esdeveniment organitzat per Cultura de Diputació de Castelló, amb Ruth Sanz a el front, i Carles Benlliure en la direcció.

Juan Rana simbolitza a tots els comediants de la història. Sotmesos a judici sota l’acusació de fer riure explicant allò que es vol amagar. Per desenvolupar-lo, Álvaro Tato construeix un text amb entremesos signats per Calderón, Moreto o Quiñones de Benavente, entre d’altres. Peces breus que provoquen les rialles amb facilitat. El públic assistent a l’Castell de Peníscola el va gaudir, tal com va quedar plasmat amb els seus riures i comentaris.

Una nit de riures que van arrencar amb la benvinguda dels comediants de Picazo Produccions, els qui van donar la benvinguda a el públic amb els seus ‘Versos i coplillas de les 10 i 10′

El festival entra en la seva tercera, i última, setmana de programació, amb les entrades ja esgotades per a la funció d’ ‘El avar’, a càrrec de Morboria Teatre, que clausurarà l’actual edició, el dissabte 24 de juliol. Una sessió al Castell que inclourà l’homenatge a l’anterior director de Teatre Clàssic de Peníscola, Vicente Pastor Lluna. La resta de les funcions estan funcionant a bon ritme pel que fa a la venda de localitats.

PROGRAMA DE LA TERCERA SETMANA

Dimarts 20. ‘L’animal d’Hongria’, de Col·lectiu Állatok i Escénate Pati d’Armes. 22:30.

Dijous 22. ‘Mercat d’amors’, de Festival de Teatre Clàssic de Mèrida i Seqüència 3. Pati d’Armes. 22:30.

Dissabte 24. Homenatge a Vicente Pastor Lluna, anterior director de l’Festival de Teatre Clàssic de Peníscola. Pati d’Armes. 22:15.

Dissabte 24. El avar ‘, de Morboria Teatre. Pati d’Armes. 22:30. Entrades exhaurides.

Abans de cada funció al Castell, ‘Versos i coplillas de les 10 i 10’, a càrrec de Picazo Produccions.

Entrades a la venda:

https://entradaspeniscola.dipcas.es/entradas/venta.xhtml

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: