La secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, reitera el “compromís del Consell en la lluita contra la violència de gènere”

La secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, ha reiterat el “compromís del nou Consell en la lluita contra la violència de gènere” amb accions i polítiques “clares i prioritàries”, com la sensibilització de la ciutadania i la prevenció, entre d’altres qüestions.

La secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat i el comissionat per a la Lluita contra la Violència sobre la Dona, Felip del Bany, han participat via telemàtica al Comitè de Crisi convocat pel Ministeri d’Igualtat, després que vuit dones hagin estat assassinades al juliol per les parelles o exparelles.

Asunción Quinzá ha destacat la creació, dins de l’organigrama de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, d’un Comissionat per a la Lluita contra la Violència sobre la Dona per garantir una atenció integral a les dones víctimes de violència de gènere i els seus fills i filles.

Cal recordar que el Ministeri d’Igualtat i les comunitats autònomes van pactar l’any passat la creació d’aquests “comitès de crisi” per millorar la resposta als repunts d’assassinats masclistes.

L’objectiu d’aquestes reunions és fer una anàlisi exhaustiva i detallada dels antecedents, així com dels mateixos assassinats, amb l’objectiu d’obtenir informació útil per avançar en la prevenció i detectar els punts febles de les accions realitzades.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: