La secció de vent-fusta de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana clausura ‘Matins a Les Arts’

Els músics de la secció de vent-fusta de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana protagonitzen la sessió de ‘Matins a Les Arts’ d’aquest diumenge, 26 de juny, amb la qual es clausura aquest cicle, que tornarà la pròxima temporada amb noves propostes musicals per als matins de diumenge.

La formació titular de Les Arts, en agrupació cambrística, ofereix un programa variat amb obres per a instruments de vent, que viatgen des del classicisme de Hummel, passant pel romanticisme tardà de Bernard, fins al repertori del segle XX amb Marteau i Françaix.

Com a complement a la proposta musical, el vestíbul principal alberga una exposició de vestuari de dues reconegudes produccions operístiques de Les Arts: ‘Tosca’, de Puccini, i ‘Café Kafka’, del valencià Francisco Coll.

‘Matins a Les Arts’ tanca la tercera edició amb més de 6.300 localitats venudes a un preu únic de cinc euros, que ha permés al públic descobrir la Sala Principal i l’activitat musical de Les Arts a través dels diversos concerts i recitals protagonitzats pels professors de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, el Cor de la Generalitat i els artistes del Centre de Perfeccionament.

La iniciativa, inclosa dins de la programació de ‘Les Arts és per a Tots’, té com a propòsit animar la ciutadania a conéixer i visitar el Palau de les Arts i familiaritzar-se amb la lírica i la música simfònica amb els actius artístics del teatre.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: