La RFEF sanciona els clubs amb imports de fins a 2.000 € per partit per lluir el logotip de la LNFS en les seves samarretes

Els clubs de la Lliga Nacional de Futbol Sala han mantingut una reunió telemàtica per abordar les sancions econòmiques a què estan sent sotmesos per la RFEF per lluir a la samarreta el logo de l’LNFS. La imposició d’aquestes multes ha anat ascendint econòmicament cada jornada, arribant ja als 2.000 € per als clubs de Primera Divisió i 1.000 € als de Segona.

Davant aquesta imposició de la RFEF, que coarta la llibertat dels clubs a lluir les marques que considerin en un dels seus majors actius, com és la seva samarreta de joc, s’han vist obligats, momentàniament, a retirar el logo per frenar les desproporcionades sancions , sobretot tenint en compte l’actual situació econòmica en què es troben sumits els clubs, els ingressos s’han vist minvats per la pandèmia. No obstant això, han acordat persistir en les accions judicials que els emparen per aturar aquest abús de poder la RFEF, que poc mira per l’economia dels clubs.

Informació i Foto: LNFS

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: