La RFEA concentra als llançadors i saltadors en Castelló

Des d’ahir dimecres 6 de desembre fins al dissabte, Castelló es converteix en l’epicentre de l’atletisme nacional amb la concentració dels millors especialistes espanyols de salts i llançaments. En total seran 63 atletes i 31 entrenadors els que utilitzaran les pistes d’Gaetà Huguet per entrenar i compartir les idees sobre planificació i entrenament.

En el sector de salts hi haurà 34 atletes i 13 entrenadors, sent el responsable de la mateixa l’entrenador Claudio Veneziano. En aquesta concentració hi participaran un nombrós grup d’atletes nostre club: en salt d’alçada Alvaro Martínez, Cristina Ferrando i Miguel Ángel Sancho; en longitud Thierno Amadou Barry i Fernando Ramos i en triple salt Cristian Nelito, Vicente Docavo i Raúl Camacho.

En el sector de llançaments estaran concentrats 29 atletes i 18 entrenadors entre els quals trobarem a Antonio Simarro i Mª Carmen Vidal. Quant als atletes del nostre club que participaran en aquesta concentració són en javelina Pau Bugallo; en llançament de martell Javier Cienfuegos, que ja té l’alta mèdica després de l’operació que es va realitzar a l’esquena fa uns mesos, Osarumen Odeh i Aimar Palma i en llançament de pes Daniel Collar, Paula Ferrándiz i Lois Maikel Martínez.

Durant aquests quatre dies, tant atletes com entrenadors gaudiran de les instal·lacions de la nostra ciutat així com de les característiques climatològiques que posseeix la nostra província.

Concentració a Lisboa
A Lisboa es concentren durant aquests mateix dies un grup de saltadors, entre els quals es troben Pau torrijos, Patricia Sarrapio i Concha Montaner i un grup de combinades liderats per Manoli AOtro grup de salts es concentra a Lisboa en aquestes mateixes dates i allà estan Pau Torrijos, Patricia Sarrapio i Concha Montaner. I també a Lisboa s’ha desplaçat la selecció nacional de combinades al comandament de l’entrenadora del Playas Manoli Alonso i en la qual també està l’entrenador platja Pepe Peiró. Els atletes del Platges que es troben a Lisboa són Pablo Trescolí, Jorge Ureña, Clàudia Conte i Carme Ramos.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: