La responsabilitat social i el desenvolupament sostenible centren la XIV Trobada de Fundacions de Clubs de Futbol Professional

La XIV Trobada de Fundacions de Clubs de Futbol Professional, organitzada pel València CF, la Fundació VCF i la Fundació LaLiga ha conclòs amb l’exposició formativa “10 anys del Departament de Patrimoni del València CF. Anàlisi i reptes en la gestió patrimonial”, que ha posat en valor el treball que desenvolupa aquest Departament del Club, de la mà de la Fundació VCF.

L’eix vertebrador d’aquesta edició, amb presència de les fundacions de LaLiga Santander i LaLiga Smartbank, ha estat la gestió estratègica de la responsabilitat social en un context normatiu, econòmic, ambiental i social que exigeix ​​compromisos i honestedat en el report de la informació relacionada amb aquesta matèria.

La XIV Trobada va arrencar dimecres a Mestalla amb la benvinguda a tots els participants, que van poder gaudir del Tour, per part del president del València CF, Anil Murthy, i el director general de la Fundació VCF, Teo Swee Wei. Per part seva, la jornada de treball del dijous 25 s’ha desenvolupat a l’Hotel SH Valencia Palace.

“Som conscients de la capacitat dels clubs de futbol –afirmava el president– per contribuir a millorar la societat i no hem de tenir por d’assumir aquesta responsabilitat. Hem de ser referents socials i treballar en equip col·laborant amb entitats públiques i privades. Estic segur que els responsables dels clubs de futbol i de les seves fundacions sentim que les nostres accions compleixen el seu objectiu: contribuir a millorar la societat.”

“Aquesta Trobada -destacava el director general- ens ha de servir per reforçar i millorar les nostres iniciatives i per afrontar el futur treballant per la gestió més idònia de la responsabilitat social. La societat que ens envolta ens necessita més que mai i aquest és el nostre compromís. A la Fundació VCF estem abocats a tres pilars: l’àrea social, l’àrea patrimonial i l’àrea educativa.”

Aquestes trobades van començar a celebrar-se el 2004 i, des de llavors, s’han desenvolupat en diversos llocs i seus. Tots ells han compartit un clar objectiu: facilitar un lloc de trobada que permeti compartir experiències entre els seus assistents, multiplicar la col·laboració entre clubs/fundacions, assolir un aprenentatge comú i aproximar-se a les necessitats i reptes que actualment s’aborden al futbol professional.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: