La regidoria de Salut Pública de Castelló recomana no alimentar als ànecs en els parcs públics per a evitar rates i feristeles

Informació i Foto: http://www.castello.es

La Regidoria de Salut Pública ha instal·lat senyals en els parcs Ribalta i Geòleg Royo de Castelló que recomanen no alimentar als ànecs que viuen en els estanys. L’objectiu és mantenir l’equilibri ecològic i natural en aquestes zones verdes de la ciutat ja que el menjar que es queda surant en l’aigua permet el desenvolupament de bacteris que atrau rates i algunes altres feristeles.

La regidora Mary Carmen Ribera ha explicat que la col·locació d’aquests panells respon a l’engegada d’una “campanya de sensibilització ciutadana destinada a millorar els espais verds urbans i com a resposta per a satisfer les peticions dels castellonencs que fan arribar les seues queixes a l’Ajuntament per determinats comportaments d’alguns ciutadans”.
Aquesta nova acció de Salut Pública se sumisca a la realitzada també per Ribera fa uns mesos en zones verdes per a combatre la lluita contra els excrements de gossos amb la col·locació de plaques que adverteixen de multes de fins a 600 euros per comportaments incívics d’amos de mascotes.

L’edil ha manifestat que el parc Ribalta, considerat com el pulmó verd de la ciutat, i uns altres com el Geòleg Royo, “constitueixen espais que l’equip de Govern Municipal vol recuperar per a la ciutadania i per açò és tan important la col·laboració de tots i totes per a fer-ho possible”

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: