La regidoria de residus de l’Ajuntament de Castelló de la Plana instal·la contenidors de recollida selectiva a 135 comerços i associacions de Castelló

La Regidoria de Residus i Reciclatge de l’Ajuntament de Castelló ha distribuït contenidors per a la recollida selectiva de brossa per a la seua instal·lació a 135 comerços, establiments i associacions de la ciutat per fomentar la separació en origen de les deixalles o restes que es poden generar en aquests espais quotidianament.. S’han repartit 675 contenidors de grisos per a les restes, blaus per al paper i cartó, verds per al vidre, marrons per a l’orgànica i grocs per als envasos, cinc a cada entitat.

El regidor de Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, ha destacat que “és una mesura més per fer una ciutat de Castelló més conscienciada, més neta i amb hàbits que afavorisquen el futur sostenible del nostre planeta en plena emergència climàtica”. “Com ja vàrem fer a l’Ajuntament, aquesta és una altra acció sostenible que sumem en el dia a dia de la ciutadania”.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya informativa i de conscienciació i sensibilització de la Regidoria per a la separació de residus mitjançant l’equip d’Educació Ambiental. En aquest sentit, l’ampliació de la flota de contenidors de selectiva amb papereres rectangulars per separar correctament el fem, les deixalles o restes a establiments comercials i associacions, afavoreix la separació en origen, moment clau per enfortir el procés de reciclatge i gestió de residus. La incorporació d’aquestes papereres forma part de l’aposta del consistori per l’economia circular i l’impuls de l’educació ambiental que, entre d’altres, també ha incorporat la selectiva en distints centres escolars de la ciutat per reciclar el material escolar.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: