La primera Exposició del Centenari del CD Castellón culmina amb èxit amb gairebé 2000 assistents

La Fundació Dávalos-Fletcher va posar punt i final ahir a l’Exposició albinegra que va rendir homenatge al Centenari del Club Deportivo Castellón i va tenir una acollida excepcional: prop de 2000 assistents.

Aquest acte, dins del programa d’esdeveniments i activitats del Centenari, es va inaugurar el passat divendres 25 de febrer i va clausurar ahir, diumenge 6 de març, amb un gran repertori de material històric que va recopilar la Comissió Delegada del Centenari per recordar els 100 anys del CD Castelló. En tan sols deu dies, aquesta exhibició de material albinegre ha registrat l’assistència de gairebé dues mil persones, que s’han delectat amb cadascuna de les més de 100 obres i relíquies albinegres que han figurat a la Fundació Dávalos-Fletcher.

Ahir va tindre l’acte de cloenda, que va comptar amb una bona representació del Consell d’Administració del CD Castelló, de la Comissió Delegada del Centenari i amb dues llegendes del CD Castelló, Cela i Tonín. “Ha estat una exposició esplèndida, que ha comptat amb una gran varietat d´elements històrics que han reflectit la història d´un Club centenari”, ha explicat José María Arquimbau, president de la Comissió Delegada del Centenari.

A l’exposició fascinem amb una gran varietat d’articles albinegros: pintures facilitades per diversos il·lustres de la província de Castelló; material del propi Club i, és clar, amb relíquies cedides i donades per la pròpia afició albinegra, que ha demostrat, una vegada més, que és el pulmó del CD Castellón.

La Fundació Albinegra vol agrair a cadascun dels assistents que van invertir el seu preat temps a acostar-se a l’exposició i que van ajudar a engrandir la història del CD Castellón.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: