La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins participa en el I Curs sobre Prostitució i Explotació de la Comunitat

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins està participant en el Primer Curs sobre Prostitució i Explotació Sexual en la Comunitat Valenciana dirigit a membres de les forces i cossos de Seguretat de l’Estat.

Aquesta formació específica s’imparteix des d’ahir i fins dimecres que ve, 19 de maig, en la seu de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe), Xest.
El curs pretén sensibilitzar als professionals de la Seguretat Pública sobre les greus conseqüències que té l’explotació sexual per a promoure un clima de tolerància zero enfront d’aquesta vulneració dels drets humans.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Pepe Garrigós, ha remarcat que “valorem molt positivament la formació i reciclatge dels nostres agents per a la millora i seguretat del nostre poble.”

Pel que fa al curs, el primer mòdul del curs “Prostitució i explotació sexual en la Comunitat Valenciana: sensibilització i prevenció” va abordar l’explotació sexual i la indústria del sexe a Espanya i ha sigut impartit per la directora i guionista Mabel Lozano.

Els quatre mòduls restants s’impartiran aquest divendres i la setmana pròxima i comptaran amb testimonis de víctimes supervivents de l’explotació sexual, a més d’abordar els drets de les víctimes, els aspectes jurídics del tràfic o l’actuació de les forces i cossos de seguretat en la prevenció i detecció de les víctimes d’explotació sexual i tracta.

Informació i Foto: Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: