La Policia de la Generalitat imposa 359 multes i sanciona tres establiments durant el quart cap de setmana de tancament perimetral

La Policia de la Generalitat ha imposat 359 multes i ha sancionat tres dels 93 establiments inspeccionats durant el quart cap de setmana de el tancament perimetral de les 16 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana. El cos autonòmic ha identificat a 2.815 persones i a 2.083 vehicles.

La Unitat adscrita a la Generalitat ha imposat 165 multes menys que el cap de setmana anterior en què es van comptabilitzar 524. Gairebé el 80% d’elles (277) han estat per incomplir el confinament, mentre que el 20% restant (82) han estat per no utilitzar la mascareta o saltar-se el toc de queda.

D’altra banda, la Unitat adscrita a la Generalitat ha inspeccionat 93 establiments i ha sancionat a 3 d’ells, 7 menys que l’anterior cap de setmana, per incompliments de les mesures higienicosanitàries o l’aforament màxim permès.

S’han realitzat 367 advertències per ús inadequat de mascareta, per no respectar la distància de seguretat o per saltar-se el toc de queda, 77 menys que el cap de setmana anterior, que van ser 290. Durant aquests controls, també s’han aixecat 15 actes per tinença de drogues i armes.

Actuacions Policia Local

La unitat de coordinació d’emergències policials, Cempol, ha informat que les 16 policies locals de les poblacions perimetradas s’han realitzat 135 controls d’accés: 60 a la província d’Alacant, 56 a València i 19 a Castelló. No han hagut d’efectuar cap detenció per incompliment de la normativa anticovid.

Les plantilles de Policia Local han aixecat 476 actes i han sancionat a 4 establiments. Pel que fa a el nombre de denúncies per reunions no permeses, han estat 65, enfront de les 26 intervencions a causa de reunions en l’àmbit familiar o social.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: