La Plaça del Llibre a Castelló acull la presentació de les novetats editades conjuntament per l’UJI i la Diputació de Castelló

La Plaça del Llibre a Castelló acull avui divendres 16 d’octubre la presentació de les novetats editades conjuntament pel Servei de Publicacions de la Diputació i l’editorial de la Universitat Jaume I. L’acte de presentació està previst a les 18.30 hores a la Plaça Santa Clara de Castelló de la Plana.

En concret es presentaran dues publicacions. Amat Bellés i Roig. Pintar la crònica i el mite Castelló i la seua cuina. Tradicions, històries i receptes.

Amat Bellés i Roig. Pintar la crònica i el mite, d’Antonio Gascó, estudia la biografia i l’obra del pintor castellonenc Amat Bellés i Roig, amb especial atenció a la seua implicació, humanística, social i cultural duent-se a terme un anàlisi formal, icònic, estilístic, de influències i un estudi sobre l’activitat de disseny publicitari. El volum, editat en la sèrie «Maior», compta amb una acurada edició profusament il·lustrada de més de 450 pàgines amb cobertes plastificades de tapa dura i s’ofereix en castellà i en valencià.

Castelló i la seua cuina. Tradicions, històries i receptes, obra de Pere Agustí i Ramos, i Joan Agustí i Vicent, reuneix més de 700 receptes i constitueix el més gran llibre de cuina de Castelló que mai s’ha fet. Aquest excel·lent volum profusament il·lustrat a color, aborda els orígens i costums culinaris de la cuina de Castelló.

A l’acte està prevista l’assistència d’Amat Bellés; Antonio Gascó; la diputada de Cultura, Ruth Sanz, i la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro.

 

 

 

Informació: UJI / Foto: Alex Perez

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: