La pizzeria Da Capo Pizza nova patrocinadora del Bisontes Castellón Futbol Sala

La Pizzeria Da Capo Pizza ofereix autèntica pizza italiana. Ingredients de primera qualitat, massa realitzada al nostre restaurant, una cuidada elaboració, presentació i un atent servei, han estat les claus per convertir-se en un referent dins del camp de la restauració a Oropesa del Mar.

Son una empresa jove amb ganes de créixer, el nostre compromís diari és mantenir-nos fidels als nostres orígens, posant al teu abast un producte original, fresc i elaboració artesana. La nostra massa fina és preparada amb 48 hores de fermentació, enfornada en forn de pedra per aconseguir la qualitat que ens distingeix. La nostra cuina és transparent, tots els ingredients i la seva preparació passo a pas es troben a la vista dels nostres clients. Hem dissenyat una cuina on és possible participar en l´elaboració d´una obra d´art, aquesta és la nostra cuina.

Els comentaris que rebem dia a dia són: “Aquesta pizza és diferent de la resta”. Nosaltres busquem fer pizzes d’una manera artesanal, fent servir ingredients de qualitat. Això és el que la fa diferent. Per això, cada pizza és única.

Foto: Bisontes Castellón Futbol Sala

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: