La pinya de la unió per a l’enlairament del València CF

Les dues victòries consecutives davant el BSC Young Boys i el Getafe serveixen per reflectir la línia ascendent sobre la qual camina el València CF, dos triomfs que s’han escenificat amb una mateixa imatge abans d’iniciar cada partit: una pinya dels onze futbolistes titulars realitzada després del sorteig de camps on unir forces com a equip abans del començament de la batalla.

Per primera vegada en el que va de temporada l’equip ha aconseguit encadenar dues victòries, una a Champions i la d’aquest dissabte a Laliga contra el Getafe CF. Abans d’enfrontar-se al BSC Young Boys, els onze titulars van variar la seva rutina habitual. Fins aquest dia, mentre el capità estava amb els àrbitres realitzant el sorteig de camp, Net anava 1 a 1 abraçant a cada un dels seus companys com a part del seu ritual, abans que cada un es col·loqués en la seva posició del camp per iniciar el dol. Tant en el duel de Champions com a Getafe, el grup es va reunir en el seu camp formant una pinya amb la qual exterioritzar la unió, un instant allunyat dels micròfons en què els jugadors expressen les seves últimes paraules de força i ànim en la recerca d’un únic objectiu: la victòria.

Fins ara, en el curs actual, no s’havia donat aquesta imatge més enllà de l’escalfament o allunyats de les càmeres, però tot Europa havia de veure que surtin o no els resultats desitjats, el grup sempre ha estat molt unit i treballa al costat del cos tècnic en una única direcció. Quan Marcel·lí qualifica a la seva plantilla de molt professional i d’un gran valor humà no ho fa de cara a la galeria, la paraula ‘EQUIP’ està per sobre de qualsevol altra cosa i en els moments més delicats és quan més floreix aquesta idea.

Ara per a la competició a nivell de clubs, Marcelino no podrà comptar amb vuit internacionals, però com afirma Carlos Soler amb un missatge que comparteixen la resta dels seus companys, anem «junts i cap a dalt». Encara queda molta feina per davant, però el València CF va creixent al costat d’una imatge que reflecteix la unió existent al vestidor.

Informació i Foto: ValenciaCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: