La Pedrera Granota reforça la seua estructura

La Pedrera Granota, seguint amb la tendència de creixement mostrat pels èxits d’aquesta dura temporada, reforçarà la seva estructura per afrontar una nova temporada il·lusionant. El nou organigrama dividirà el futbol formatiu en tres etapes amb la intenció de potenciar l’acompanyament més personalitzat dels jugadors:

-E1: Etapa alevins de primer any fins querubins.

-E2. Etapa cadets de primer any fins alevins de primer any.

-E3. Etapa juvenils i cadet autonòmic.

Una altra de les principals novetats d’aquesta reestructuració serà la incorporació de la Figura d’Identitat que estarà representada per Sergio Ballesteros. La seva tasca consistirà a realitzar un treball personalitzat amb jugadors projecte, estar present en el dia a dia dels equips donant suport als cossos tècnics i treballar amb els clubs convinguts en la transmissió dels valors llevantinistes.

Així mateix, es donarà continuïtat als diferents departaments que treballen de forma conjunta i consensuada amb els responsables de cada etapa per incidir en el treball dels equips i cossos tècnics i, d’aquesta manera, arribar a el desenvolupament dels jugadors i el seu entorn en les quatre dimensions: esportiva, acadèmica, sociofamiliar i estil de vida.

Aquests departaments són els següents:

-Departament de Desenvolupament de la Persona

-Departament d’Anàlisi i Dades

-Departament de Captació

-Gestió de Clubs convinguts

-Departament Biocondicional

-Departament de Porters

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: