La pedrera del VillarrealCF torna a col.laborar amb AUPA

Informació i Foto: http://www.villarrealcf.es

La Pedrera Grogueta torna a demostrar la seva faceta més solidària. Aquesta vegada seran protagonistes els joves jugadors cadets, que exerciran de models per un dia en la desfilada de AUPA (Adopta un Gos Abandonat), que se celebrarà el proper diumenge 3 de desembre a les instal·lacions de Bioparc a València a partir de les 12.00 hores . Els jugadors del planter acompanyaran els gossos que busquen una família.

Els aficionats que siguin amants dels animals tenen una altra ocasió per demostrar-ho. AUPA és una associació sense ànim de lucre dedicada a la cura dels gossos de les gosseres i a la gestió dels seus adopcions. El seu àmbit d’actuació se circumscriu a la zona nord de la província de València. Els interessats a adoptar un gos abandonat tan sols han de posar-se en contacte amb AUPA al telèfon 638.376.586 o visitar la pàgina web http://www.adoptaunperroabandonado.es. AUPA i la Pedrera Grogueta del Vila-real tenen una relació molt estreta. De fet, aquesta temporada tornen a estar lligats dins de la iniciativa Endavant Igualtat, en la qual els jugadors del planter grocs col·laboren amb centres especials per al seu desenvolupament personal.

El Departament de Psicologia i Metodologia del Vila-real CF aposta així per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base amb un clar objectiu: ajudar els centres i compartir amb ells experiències. Aquest intercanvi de valors impulsa i afavoreix en el creixement de les dues parts.

La manca de responsabilitat sobre el que suposa tenir i cuidar un animal domèstic és la principal causa de molts dels abandonaments, d’aquí la transcendència a l’hora de decidir incorporar un gos a la família. És importantíssim insistir que són éssers que ens donen la seva fidelitat absoluta i abandonar-los significa un acte de crueltat imperdonable.

En passades edicions es va aconseguir trobar llar a desenes de gossos, que gràcies a aquesta acció van canviar el destí de les seves vides i de les persones que els van adoptar. El proper diumenge 3 de desembre a les 12.00 hores, a l’entrada de Bioparc, molts gossos esperen trobar una casa.

L’entrada és gratuïta. No t’ho pots perdre!

# DesfileAupa11

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: