La nova campanya de dinamització comercial de Castelló començarà el proxim dissabte 14 d’octubre

Informació i Foto: Elaboració Propia

La nova campanya de dinamització comercial de Castelló, que permetrà organitzar qualsevol activitat cultural començarà el dissabte 14 d’octubre

De fet, la portaveu de l’equip de govern Verònica Ruiz, va explicar que ahir es va aprovar el projecte a la junta de govern i de partir de la setmana que ja es poden sol·licitar els permisos pel registre.

Cal assenyalar, que la iniciativa es realitzarà durant tots els dissabtes d’octubre i novembre, com una prova pilot, amb l’objectiu d’analitzar després el resultat i decidir si s’amplia o no. Aquesta acció, en la qual participen les regidories de Comerç i Cultura, es va idear després d’unes queixes al voltant d’uns concerts que s’organitzaven els dissabtes al costat del mercat central. Ara, la possibilitat de celebrar activitats que contribueixin a dinamitzar les compres en els comerços locals, s’amplia a tota la ciutat. «El soroll, sobretot, és la principal causa que pensem que podria generar queixes. Per això fem una prova pilot », va reconèixer ahir la portaveu del bipartit.

Per últim destacar, que les activitats es faran els dissabtes des de les 11.00 fins a les 15.00 hores (inclòs el muntatge i desmuntatge).

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: