La #NavidADNVCF arriba carregada de compromís social

La NavidADNVCF arriba carregada de compromís social per part del Club. Des del València CF, la Fundació VCF i l’Acadèmia VCF celebraran diferents esdeveniments amb un marcat caràcter social per a benefici de les persones més necessitades.

L’ADN VCF i tot allò que implica (compromís, convicció, família, solidaritat, unió…) es reforça en aquestes dates tan assenyalades.

Accions tan tradicionals com els regals valencianistes per als menors ingressats als centres hospitalaris i la recollida de joguines per a famílies sense recursos. Aquesta gràcies a la campanya “Meti-li un gol a la pobresa”, de la Fundació VCF; ia la iniciativa “L’Arbre dels Desitjos”, d’Àrea Afició.

De la mateixa manera, la recollida i el lliurament d’aliments per al Banc d’Aliments; per a Casa Caridad, amb motiu del VCF Femení – Eibar; i per a Casa Grande, en el marc del Torneig d’Escoles Conveniades de l’Acadèmia VCF, que es celebrarà a la Ciutat Esportiva VCF.

Així mateix, el Club prendrà part als actes de l’Associació de Futbolistes VCF, que compleix 25 anys, i la Fundació VCF donarà suport tant a la campanya “Aquest Nadal regala investigació” d’Incliva com al “Mercadillo Solidari” de la Diputació de València.

A més, el Club tornarà a ser present a Expojove ia la Cavalcada.

Igualment, les Botigues Oficials VCF s’han bolcat per fer d’aquestes dates les més blanquinegres, amb la Megastore al capdavant.

Tot això sense oblidar el tradicional brindis per part de diferents representants del València CF, la Fundació VCF i l’Acadèmia VCF per desitjar un Bon Nadal i un Pròsper Any 2022 a tota la família valencianista.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: