La LNFS repartirà 1.340.000 € entre els seus associats en concepte de drets audiovisuals de 2020/2021

La Lliga Nacional de Futbol Sala ha celebrat aquest dimarts a Madrid una Assemblea Extraordinària, en la qual s’ha aprovat per unanimitat la reforma parcial dels Estatuts, i una altra Assemblea Ordinària de clubs, en què també s’ha aprovat per unanimitat el repartiment econòmic en concepte dels ingressos obtinguts per l’explotació i comercialització dels drets audiovisuals que ascendeix a 1.340.000 € per als clubs associats a la temporada 2020/2021.

La Junta Directiva de l’LNFS, amb el seu president Javier Lozano a el front va donar per inaugurada la jornada amb la celebració de l’Assemblea Extraordinària, on es van aprovar per unanimitat els nous Estatuts de l’Associació, després de la reforma parcial dels mateixos, adaptant-los a la nova idiosincràsia de la LNFS, després d’assumir la RFEF l’organització de les competicions, i obrint l’Associació als clubs d’altres categories masculina i femenina al costat dels actuals de Primera i Segona Divisió.

A continuació va tenir lloc l’Assemblea Ordinària on van estar presents Sara Salvador, advocada de l’departament Legal de Laliga, i Jaume Zorita, Gestor de Continguts de l’OTT LaLigaSportsTV, que van desgranar i van explicar les línies estratègiques dels drets audiovisuals dels clubs subjecte a l’contracte signat amb LaLigaSportsTV fins 2023.

“La titularitat dels drets audiovisuals és dels clubs. No hi ha hagut cap canvi jurídic després del Reial Decret Llei 15/2020 de 21 d’abril. Hi ha un contracte signat fins al 2023 i s’estudiarà qualsevol tipus d’acció legal davant la possible ruptura de l’contracte “, ha indicat Sara Salvador.
Per la seva banda Jaume Zorita ha destacat que el Futbol Sala “és un dels productes estrella de l’OTT de LaLigaSportsTV, i ha registrat les millors audiències per sobre de qualsevol altre contingut. De la mateixa manera, continua l’aposta ferma de GOL, que seguirà tenint la primera opció d’elecció dels partits cada jornada la propera temporada. A més, les cadenes autonòmiques, així com Betis TV, seguiran sent un puntal bàsic en l’emissió de partits “.

En el punt 5 de l’Ordre del Dia es va procedir a el tancament de comptes de la temporada 19/20, que tot i la situació excepcional i la crisi econòmica en què s’ha vist sumit el país a causa de la pandèmia pel COVID-19, la LNFS ha aconseguit tancar l’exercici amb un superàvit de 240.000 €.

A continuació, Javier Lozano va detallar en el punt 6, el pressupost econòmic per a la temporada 2020/2021, que va ser aprovat per unanimitat i que estableix un repartiment econòmic en concepte dels ingressos obtinguts per l’explotació i comercialització dels drets audiovisuals que ascendeix a 1.340.000 € per als clubs que estiguin associats a l’LNFS en la temporada 2020/2021.

En el punt 7 de l’Ordre del Dia es va procedir a l’aprovació per unanimitat de l’Reglament Audiovisual i Infraestructures que s’aplicarà durant la temporada 2020/2021 en matèria audiovisual, martketing i pavellons.

A més, durant la reunió es va aprovar el nomenament de Manuel De el Salt, president de l’Manzanares, com a nou membre de la Junta Directiva. Per la seva banda, Luis Moreno, president de Rivas Futsal, i Joaquín Amorós, president de Bisontes Castelló, passen a ser nous assessors de la mateixa.

Abans de concloure l’Assemblea, els clubs han mostrat per unanimitat el seu desacord amb la RFEF per l’esborrany del calendari elaborat i presentat per aquesta de cara a la temporada 2020/2021, que després d’assumir l’organització de les competicions no s’ha comptat amb els clubs per a la seva elaboració, els que han acordat traslladar una proposta comuna a la RFEF.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: