La lluita contra el càncer, cita ineludible per al València CF i la Fundació

Aquest dijous, 6 de juny, se celebra la col·lecta anual de recaptació de fons per lluitar contra el càncer; i el València CF i la Fudació VCF, fidels a una cita ineludible, col·laboren amb la seva habitual taula petitòria, instal·lada al carrer Joan d’Àustria des de primera hora del matí.

Precisament, Juan Cruz Sol, conseller i ambaixador del Club, i Ricardo Arias, també ambaixador, han acudit a aquesta taula per participar en l’acció solidària. Allà, acompanyats pel director general de la Fundació, Pablo Mantilla, han volgut mostrar personalment el suport blanc-a Tomás Trénor, president de la Junta Associada Provincial de València de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que ha visitat la taula petitòria.

L’Associació Espanyola contra el Càncer és una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals. Desenvolupa la seva activitat a tot Espanya i lidera l’esforç de la societat espanyola per disminuir l’impacte causat pel càncer i millorar la vida de les persones.

Informació i Foto: ValenciaCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: