La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valencia aprova la contractació de 23 nous conductors per a dur a terme l’ampliació de línies al centre

Un total de 23 nous conductors s’incorporaran a EMT València durant les pròximes setmanes per a cobrir l’ampliació i el reforç de les línies 4, 11, 16, 26, 31, 32 i 70 que arribaran fins a la plaça de l’Ajuntament o el seu entorn més immediat al desembre. La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres ampliar la taxa de contractació de la companyia per tal de posar en marxa la remodelació d’estes línies que recuperaran la connexió amb el centre de València. La línia 31, a més, connectarà les estacions del Nord i de Joaquín Sorolla amb el front litoral.

Després de l’aprovació per part de la Junta de Govern municipal, deu nous conductors arribaran a EMT València este dilluns, 13 de novembre. I altres tretze al següent dilluns. Els 23 nous conductors iniciaran de manera immediata els cursets de formació específics que EMT impartix a les noves incorporacions abans de posar-se per primera vegada al volant dels autobusos municipals. El protocol d’EMT València marca que han de seguir uns cursets d’acolliment per a formar-se en atenció a la ciutadania, organització i procediments de treball, conducció de vehicles híbrids i elèctrics i interacció amb la sala de control dels autobusos municipals. L’objectiu és que estiguen plenament capacitats per a cobrir les necessitats de la companyia, una vegada es posen en marxa les remodelacions de les línies del centre, quan finalitzen les obres del cicle integral de l’aigua al carrer Sant Vicent.

El regidor de Mobilitat, Jesús Carbonell, ha manifestat que “estos nous empleats se sumen als 70 conductors que el nou govern municipal ha contractat en els últims tres mesos, des que va tindre coneixement de les mancances heretades de l’anterior corporació, que havien obligat a suspendre més de 1.100 servicis de la companyia”.

“Amb la incorporació d’estos 70 empleats, entre juliol i octubre, EMT València ja va aconseguir la seua xifra històrica de conductors. Un màxim que ara torna a superar-se i que se situa en 1345 conductors i conductores”, ha conclòs el regidor.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d