La Jove Orquestra Simfònica de Castelló inaugura el cicle ‘Abonament de tardor’ de música clàssica en l’Auditori

Informació: http://www.gva.es
Foto: http://www.ivc.gva.es

La Jove Orquestra Simfònica de Castelló oferirà dilluns, 9 d’octubre, a les 19.30 hores, un concert que obrirà el cicle ‘Abonament de tardor’ de l’Auditori, que s’emmarca dins de la programació que organitza l’Institut Valencià de Cultura (IVC). L’agrupació estarà dirigida per l’italià Faust Fungaroli. En el recital s’interpretaran peces de Verdi, Mozart i Dvorak.

El coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha comentat que “és una gran oportunitat per als jóves músics de Castelló, als quals se’ls ofereix la possibilitat de participar en la programació d’abonament de l’Auditori”, i ha afegit que “es tracta d’un programa conegut i compromés per a una formació orquestral que de segur que interpretarà les peces de forma brillant”.

La Jove Orquestra Simfònica de Castelló es va fundar el 1995 amb el propòsit de contribuir a la formació de joves músics entre 16 i 25 anys en l’etapa prèvia a l’exercici de la seua professió. La Jove realitza anualment unes trobades en què els joves músics aborden l’estudi i la interpretació del més important repertori simfònic. Cada trobada finalitza amb una gira de concerts que ha portat l’orquestra a actuar en diferents ciutats espanyoles com València, Oviedo, Toledo, Madrid o Saragossa, així com a localitats europees com Lucca, Florència, Viena, Berlín o Hamburg.

El següent dels concerts de l”Abonament de tardor’ serà el 21 d’octubre, amb l’actuació de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. A més, el cicle comptarà amb les actuacions següents: el 24 d’octubre, el pianista Joaquín Achucarro; el 5 de novembre serà el torn d’un dels grups més destacats de la interpretació de música antiga, Música Ficta; el 23 de novembre actuarà l’Orquestra Simfònica de Castelló; el 5 de desembre, el violinista Daniel Rowland i la pianista Natacha Kudritskaya; el 10 de desembre es podrà escoltar el Cuarteto Leonor amb la soprano Sandra Ferró i la ‘mezzosoprano’ Joana Thomé, i el cicle conclourà el 29 de desembre amb l’Orquestra Simfònica de Castelló.

Les entrades poden adquirir-se en les taquilles de l’Auditori i teatre Principal,

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: