La IV Orgull Albinegre, per terra i aire

La quarta edició tindrà una cobertura professional pel que fa a material audiovisual: enregistrament de l’esdeveniment des de dins i des de les altures.

Resten menys de dos mesos perquè Orgull Albinegre torni a estar als carrers de Castelló. Amb alguns preparatius encara en marxa, la cursa comptarà amb una gran repercussió en tots els nivells. A més, enguany comptarà amb un al·licient que donarà molt de joc a la carrera: un plus audiovisual.

En altres paraules, la cursa tindrà un convidat especial des de les altures. Castedrón, nou benefactor de la Fundació Albinegra, sobrevolarà l’esdeveniment amb un dron per aquelles zones permeses per gravar la cursa a distància, com si d’una volta ciclista es tractés. Per si fos poc, també s’inclourà una càmera mòbil a la mateixa carrera per viure en primera persona l’IV Orgull Albinegre, dotant a l’edició d’un nivell excel·lent.

A manera de recordatori, el proper 3 de novembre finalitza el preu d’inscripció al segon termini, de manera que dilluns la inscripció s’incrementarà en un euro més. Mateixa quantitat que, per cada inscripció, anirà destinada al CD Castelló – ASORCAS perquè els orelluts segueixin il·lusionant a la família albinegra.

La cursa, patrocinada per la Mediterrània i l’Ajuntament de Castelló, estarà organitzada per la Fundació Albinegra i 42ypico esdeveniments. No obstant això, el suport dels patrocinadors es posiciona com un element fonamental per a dur a terme aquesta edició i la Fundació Albinegra anima les empreses a formar part d’aquest esdeveniment albinegre que inunda els carrers de Castelló.

Pots consultar més informació en 42ypico.es i apuntar-te a la seva pàgina web. Corre amb Orgull Albinegre!

Informació i Foto: Fundació Albinegra

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: