La gira de Lina & Raül Refree continua triomfant per tot Europa

Al gener del 2020 es va editar a nivell mundial el projecte “Lina & Raül Refree” amb el prestigiós segell Glitter Beat. A part de molt bones crítiques a nivell mundial pel disc, i malgrat la pandèmia, a Espanya el projecte s’ha presentat amb gran èxit el 2020 esgotant les entrades a més de 10 ciutats incloent entre altres Salamanca (FACYL), Cartagena (La Mar de Músiques), Vigo (SINSAL), Madrid, Barcelona (Grec, BAM i Auditori), Sant Sebastià (Jazzaldia), Bilbao (BIME), Mercat de Vic, Tenerife (Auditori), Las Palmas de Gran Canària (Auditori), Lanzarote i Santiago de Compostela (Auditori). També han realitzat una desena de concerts a Europa i tenen més de 40 concerts programats pel 2021/22.

Al disc Raül emmarca la veu de Lina en núvols analògics, amb arranjaments brillants, donant al fado una visió electrònica única que subratlla la seva condició universal. Lina commou profundament mentre entona amb esquinç cançons que parlen d’amors no correspostos, mariners i destins incerts, cadascuna un monument en la història del fado, la veu del qual ens persegueix a tots. De vegades cal trencar les regles, així és com s’acaba fent història. Un espectacle d’excel·lència, molt íntim, capaç de crear sensacions intenses a l’espectador. Aquest concert està dirigit pel premiat director portuguès António Pires, i també compta amb un disseny d’il·luminació notable, dels creatius – Tela Negra, que fan ressaltar tota l’emoció de l’espectacle.

Premis i nominacions

El disc ha estat elegit com a Nº1 a la ‘World Music Charts Europe’ de 2020, una llista que és elaborada anualment per 42 emissores especialitzades en les músiques del món a 24 països d’Europa.

Tots els premis i nominacions aquí: https://lina-raulrefree.com/nominations/

Sobre Raül Refree

És un dels productors europeus més innovadors de l’última dècada (Rosalía, Lee Ranaldo, Rodrigo Cuevas, Cristina Rosenvinge, etc.), i va quedar impressionat per la veu de Lina quan la va veure cantar al Clube de Fado de Lisboa.

Sobre Lina

Una fadista amb formació clàssica, amb dos discos publicats amb SONY i una experta en Amália Rodrigues, va seleccionar alguns dels clàssics de la desapareguda Reina del fado i immediatament

van començar a treballar en un projecte conjunt.

Tota la informació sobre el projecte a https://lina-raulrefree.com

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: