La Generalitat Valenciana impulsa a Fitur 4.000 reunions entre professionals del sector i dóna un nou impuls al turisme cinematogràfic

La Generalitat ha impulsat durant la celebració de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) al voltant de 4.000 reunions entre empreses, agències, operadors i professionals del sector turístic. “Aquestes trobades serviran de base per a la materialització de futurs acords i contractes que generaran més negoci al sector”, ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Així mateix, la Comunitat Valenciana ha estat present a l’àrea ‘Fitur Screen’ en el que suposa “una aposta del Consell per connectar la indústria turística i la cinematogràfica per atraure més visitants al nostre territori”, ha assenyalat Colomer.
La Generalitat constituirà una Film Commission que agruparà les diferents oficines municipals i provincials de rodatges en una entitat autonòmica, amb l’objectiu de coordinar l’activitat de totes elles i atreure potents rodatges i produccions audiovisuals a la Comunitat Valenciana.

“El creixent interès per visitar els llocs on s’han filmat pel·lícules i especialment sèries de gran audiència, obre una important oportunitat, a través de la indústria cinematogràfica, per promocionar les destinacions”, ha afirmat Colomer.
Participació d’empreses

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquesta edició de Fitur dóna un balanç positiu de la participació de la Comunitat Valenciana, amb una gran presència d’empreses i teixit empresarial productiu, que ha vingut amb força després de la pandèmia per mostrar-ne el millor versió”.

En aquest sentit, Colomer ha assegurat que “hem viscut el Fitur més professional i comercial dels celebrats fins ara”. De la mateixa manera, el titular de Turisme ha ressaltat que “en aquesta edició de Fitur hem volgut remarcar el paper de l´empresa, que ens ha permès mostrar la gran diversitat de producte amb què compta la Comunitat Valenciana”. A més, ha ressaltat com a fortalesa “la unitat a l’estratègia turística”, amb la participació de 215 empreses sota la marca de CreaTurisme.

Així mateix, Colomer ha posat èmfasi que “el gran nivell d´acceptació del nostre producte ens permet ser optimistes de cara a aquest any 2023”, que aspira a consolidar-se com l´any del ressorgiment del turisme a nivell mundial, amb l´objectiu d´assolir els prop de 30 milions de turistes a la Comunitat Valenciana.

Per Colomer “el més important de cara al 2023 és continuar mostrant producte, fer promoció i reforçar-la al llarg de l´any”. En aquest sentit, ha recordat que “l’oferta turística de la Comunitat Valenciana estarà present a 50 fires i participarà al voltant de 180 activitats incloses en el Pla Operatiu Anual de Turisme CV, que es desenvoluparà juntament amb la col·laboració de Turespaña i les 7 marques turístiques de la Comunitat Valenciana”.

Nous segments de demanda
En aquest context, el president de Turisme Comunitat Valenciana ha declarat que “amb aquesta diversitat i professionalitat mostrada a Fitur, confiem a continuar sent capaços de fidelitzar i captar nous segments de mercat, més exigents i sensibles amb la qualitat, la sostenibilitat i la tecnologia ”; i que, sens dubte, “poden trobar a la Comunitat Valenciana una destinació fantàstica per a l’any 2023”, ha afegit.
Finalment, Francesc Colomer ha agraït pel seu esforç a tot el sector professional turístic present en aquesta edició del certamen que, “una vegada més, han sabut estar a l’alçada de les circumstàncies, i el que és més important, no han deixat de treballar i formar-se, amb l’esperança posada que el turisme continuï sent el motor de la societat valenciana”.

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: