La Generalitat treu a informació pública el programa de paisatge a sòl de Puçol, Sagunt i Gilet, inclosos al ‘Portal de la Calderona’

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) ha publicat la Resolució de la Conselleria de Territori, per la qual es treu a consulta i participació i informació pública la proposta de programa de paisatge a sòls dels municipis de Puçol, Sagunt i Gilet, inclosos a l’àmbit del Programa ‘Portal de la Calderona’.

Amb aquesta resolució, el departament que dirigeix Salomé Pradas ha iniciat també, de manera simultània i pel mateix termini, el període de consultes i participació i informació pública en matèria de paisatge.

L’àmbit territorial de programa de paisatge de la Calderona està delimitat per la via verda d’Ulls Negres, el riu Palància, el barranc de la Calderona, la costa amb el Marjal dels Moros i el convent de Sant Esperit de Gilet i abasta els termes municipals de Puçol, Sagunt, Gilet i Albalat dels Tarongers.

Els objectius del programa de la Calderona es concreten en l’ordenació racional dels usos socials i lúdics que revaloritzin els recursos paisatgístics i requilibrin la presència de visitants amb els valors mediambientals, així com la desfragmentació i la millora de la connectivitat del parc amb el seu entorn .

Així, les actuacions van dirigides a fomentar un accés al Parc Natural del Calderona per mitjà de la mobilitat sostenible i activa i oferir un eix per a senderistes, vianants i ciclistes.

El termini perquè les persones interessades puguin examinar la proposta i formular les observacions, al·legacions i suggeriments que considerin pertinents és de 45 dies a partir del 22 de juliol, que va ser l’endemà de la publicació d’aquest anunci al DOGV. Tota la informació sobre del Programa ‘Portal de la Calderona’ es pot consultar a la web de la Conselleria

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: