La Generalitat suma les parcel·les municipals de Valpark a Vallada a l’oferta de sòl industrial disponible per a inversors a la Comunitat

La Generalitat, a través de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, “suma, des d’aquest mes d’abril, totes les parcel·les municipals de Valpark, a Vallada, a l’oferta de sòl industrial i logístic disponible per a inversors a la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat el titular del departament, Arcadi España.

En aquest sentit, el responsable de les finances autonòmiques ha explicat que el Consell ha invertit 5 milions dʻeuros en lʻadquisició de 340.000 metres quadrats de terrenys del consistori al polígon, “per procedir a la seva urbanització i comercialització” a través d’Espais Econòmics Empresarials (EEE). La signatura de la compra del sòl l’han formalitzada aquest dilluns el director general de Sector Públic i Patrimoni, Antoni Such, i l’alcaldessa de Vallada, María José Tortosa.

“Aquesta actuació -ha insistit el conseller- forma part de l’estratègia de la Generalitat de disposar de terrenys que puguin interessar empreses i inversors i que s’adeqüin al màxim a les necessitats específiques dels seus projectes”.

“La decisió d´empreses com Vollkswagen o Ford d´ubicar-se o ampliar les seues instal·lacions territori valencià ha servit de palanca tractora per a prendre la decisió”, ha asseverat Arcadi España.

Per la seva banda, María José Tortosa ha mostrat la seva satisfacció “per haver pogut donar solució a un projecte truncat al seu moment i haver-lo convertir-lo en una oportunitat per crear riquesa, no només per a Vallada, sinó també per a tota la comarca de La Costera, i articular un projecte de futur que pot donar una eixida natural al Corredor del Mediterrani”.

Plataforma logística de la Mediterrània

Amb l’objectiu de convertir la Comunitat Valenciana en la principal plataforma logística de la Mediterrània, la Generalitat està desenvolupant una sèrie d’actuacions adreçades a potenciar plataformes en aquest àmbit.

“Per això, l´optimització de terrenys industrials i logístics de la Comunitat Valenciana, així com de la resta de sòl i béns patrimonials propietat d´ens públics, es configura com un objectiu essencial per reforçar la competitivitat del nostre territori”, ha conclòs el conseller.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: