La Generalitat subvenciona la compra d’emissores per a la policia local de 64 municipis per un import de 316.806 euros

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat ladjudicació de les subvencions per finançar les despeses de la compra de material destinat a ajuntaments que disposen de Policia Local.

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) subvencionarà en concret 64 ajuntaments per un import de 316.806,38 euros. Una quantitat que no supera la màxima quantitat destinada a les ajudes, el muntant de les quals era de 355.500 euros.

Aquests ajuts serviran per finançar les despeses realitzades en l’adquisició d’emissores de la xarxa Comdes per a ús policial, i inclou la compra d’emissores amb encriptació TEA2, número K i GPS, tots incorporats i actius (incloses les llicències) que s’han detallat a les sol·licituds com ara antena combinada TETRA/GPS, dues bateries d’alta capacitat o funda protectora adequada al model de terminal i tipus de bateria, entre altres característiques.

LAgència ha tingut en compte la població de cadascun dels municipis i, segons aquest criteri, el percentatge màxim de la subvenció. Els nuclis de fins a 20.000 habitants, rebran fins a un 85% de la quantitat sol·licitada; els pobles amb més de 20.000 habitants i fins a 50.000, el 70%; i els que tinguin més de 50.000 habitants i fins a 75.000, el 60%.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: