La Generalitat recolza la startup Flamingueo amb 150.000 euros per fomentar la seva expansió i creixement a nous mercats

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, s’ha reunit amb el director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, i els responsables de la startup valenciana Flamingueo, beneficiària de la línia IVF-Feder Préstecs participatius en coinversió .

Arcadi España ha destacat després de la trobada que la Generalitat “aposta decididament per donar suport a les empreses emprenedores i innovadores com Flamingueo perquè contribueix a consolidar el nostre teixit productiu, a generar riquesa i ocupació de qualitat, a incentivar un creixement econòmic sostenible, alhora que ofereix un servei únic als clients”.

Flamingueo és una startup de Lanzadera, l’acceleradora d’empreses que pertany a Marina d’Empreses, dedicada al disseny, producció i venda de productes de decoració i accessoris per als joves, que compta amb el suport financer de l’Institut Valencià de Finances (IVF), entitat que li ha concedit un préstec de 149.910 euros. Aquesta operació, a un termini de 7 anys i amb 3 anys de carència, permet a la companyia valenciana desenvolupar el seu pla de negoci.

En concret, és una plataforma de detecció de tendències en moda i decoració i posterior venda on line i off line, que el 2016 es va convertir a la primera empresa a Espanya a vendre flotadors en forma de flamenc i el 2019 va obrir la seva primera botiga física. A més, actualment s’ha convertit en una marca sòlida i reconeguda mundialment.

El responsable d’Hisenda ha apuntat que a través de la línia de finançament específica per a startups de l’IVF, dotada amb 6 milions d’euros, “s’impulsa el creixement d’empreses de creació recent i es fomenta la inversió d’inversors privats en projectes innovadors per a la Comunitat Valenciana”.

Administració emprenedora

En concret, a través de la línia de préstecs participatius en coinversió, les startups amb seu social i establiment de producció o desenvolupament de l’activitat a la Comunitat Valenciana poden accedir a préstecs de fins a 300.000 euros, a tornar en un termini màxim de fins 7 anys.

“L’objectiu és dotar de fons empreses de recent creació i de projectes emprenedors que prioritzin la innovació perquè puguin consolidar els seus negocis, a través de la coinversió juntament amb altres inversors privats en condicions avantatjoses per a les empreses perquè considerem que és fonamental ajudar a aconseguir un alt grau de productivitat, sostenibilitat i creació de llocs de treball”, ha assenyalat Arcadi España.

En aquest sentit, el titular d’Hisenda ha posat en relleu “el paper emprenedor i proactiu de la Generalitat que aposta fermament per la innovació, la digitalització, la competitivitat de les nostres empreses i la R+D+i a través de la col·laboració publicoprivada perquè tot plegat redunda en més creixement, més oportunitats d’ocupació i més benestar”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: