La Generalitat organitza la ‘Trobada Joves Rurals de la Comunitat Valenciana’ en Aras de los Olmos

La Generalitat ha organitzat la Trobada Joves rurals de la Comunitat Valenciana ‘, que es desenvolupa el 14 de novembre a Aras de los Olmos. La trobada impulsat a través de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), compta amb la col·laboració de la Càtedra Pagoda de Govern Obert, Participació i Open Data i l’Ajuntament d’Aras de los Olmos.

L’anàlisi del medi rural valencià des d’un prisma juvenil i les experiències de dinamització centren la Trobada oberta a joves i agents de desenvolupament local, així com a professionals i regidories de joventut per donar respostes als desafiaments a què s’enfronten les petites poblacions de l’interior de la Comunitat Valenciana.

El programa inclou conferències sobre ‘Participació i emprenedoria’ en entorns rurals, a càrrec de Joaquín Martin, professor de Ciència Política de la Universitat de València, i del sociòleg Rubén Roda, especialitzat en participació, així com experiències de bones pràctiques com ‘Trencant Bretxes ‘del Consell de la Joventut de Castella i Lleó; del Projecte Munixic de Lleida; del centre de formació La Nau de la comarca de Tarazona (Saragossa) i la del Servei d’Activitats Socioculturals, de la Universitat Jaume I.

A la tarda, Elena A baix, amb ‘Dinamització Rural. Trencant Bretxes ‘, del Consell de la Joventut de Castella i Lleó, realitzarà un taller titulat’ Motivació per a l’emprenedoria ‘.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: