La Generalitat oferirà servei nocturn quatre dies consecutius a Metrovalencia des del Dijous Sant fins al Diumenge de Resurrecció

La Generalitat ha programat, durant els principals dies de Setmana Santa, serveis nocturns a Metrovalencia quatre jornades consecutives, des de Dijous Sant, vigília de festiu del Divendres Sant, fins a Diumenge de Resurrecció, vigília de festiu del Dilluns de Pasqua, per facilitar la mobilitat sostenible durant els propers dies festius.

Amb el servei anomenat ‘A la Lluna de Metrovalència’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir del darrer servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els darrers passos pel centre de la ciutat de València, a l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

A les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts, mentre que als trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentres que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minuts.

A Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte el darrer tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els darrers passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc al voltant de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar a la pàgina web http://www.metrovalencia.es i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv ia l’App oficial de Metrovalencia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: