La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per acudir aquest cap de setmana a la Sala del Manga

La Generalitat posa en funcionament el dissabte 10 i diumenge 11 de juliol serveis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudeixin a la Sala de l’Màniga.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts, sempre entre les 6.00 i les 22 hores.

Dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i l’últim a les 21.33 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.54 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Diumenge, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i l’últim a les 21.30 hores, mentre que des de Fira, la primera ho farà a les 8.15 hores i l’última a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins l’estació Les Carolines / Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar a el telèfon 900 46 10 46 d’Atenció a l’Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia consultar aquí i en xarxes socials @metrovalencia i al facebook / metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: