La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per acudir a Vehicle d’Ocasió i el Saló del Manga

El Generalitat posa en funcionament del divendres 6 al diumenge 8 serveis especials a la línia 4 del tramvia a Feria València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a persones que van a l’ocasió de selecció de la fira del vehicle, de 6 al 6 8, i al Saló de Manga , del 7 al 8 de maig.

Durant la celebració de les competicions, el servei de tramvia Metrovalencia circularà divendres, entre la parada del doctor Luch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de passada de 20 minuts entre 6 i 22 hores, mentre que el dissabte i el diumenge serà el diumenge entre 30 i 40 minuts entre 6,00 i 22 hores.

El divendres 6, el primer comboi sortirà de Serrería a les 6.00 i del doctor Luch a les 18.30 hores. L’última d’aquesta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 am i el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 7, el primer tramvia de Doctor Luch circularà a partir de les 18:00 i de Fira, el darrer a les 22.19 hores.

El diumenge 8, la primera unitat sortirà del doctor Luch a les 7.20 am i de Fira la darrera a les 22.19 hores.

Per accelerar el servei, tots els tramvies que fan la ruta cap a la fira de mostreig indicaran a l’etiqueta de destinació situada al cap de la unitat. Juntament amb el tramvia, també podeu accedir a Fera València, traslladant -vos a l’estació de Les Carolines/Fira de Metrovalencia Línia 2.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació dels horaris i les freqüències d’aquest servei poden consultar al lloc web (consulta aquí) i al número de telèfon gratuït d’informació i al client 900 46 10 46, així com a @Metervencia, a Facebook / Tervalencia.fgv i l’aplicació oficial de Metrovalencia.

Informació i Foto: Generaliat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: