La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per acudir a Legacy European Tour

La Generalitat posa en funcionament a partir d’aquest divendres, dia 26, i fins al diumenge 28, serveis especials a la Línia 4 de tramvia de Metrovalència fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudeixin a Legacy European Tour , la sèrie de tornejos que reuneix els aficionats a les Cartes Magic, el joc de cartes col·leccionables dissenyat el 1993 per Richard Garfield.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia de Metrovalència circularà aquest divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6.00 i les 22.00 hores, mentre que dissabte i el diumenge serà entre 30 i 40 minuts entre les 6.00 i les 23.00 hores.

Divendres 26, el primer comboi sortirà des de Beteró a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21:29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 27 el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i des de Fira, el darrer a les 22.19 hores.

El diumenge 28, la primera unitat sortirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i des de Fira la darrera a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalència.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: