La Generalitat ofereix serveis especials de Metrovalència per les mascletades del cap de setmana

La Generalitat ofereix els dies 4 i 5 de març reforços de les línies de metro per a les mascletades del cap de setmana de les Falles 2023. Per la seva banda, els tramvies aniran a doble composició per duplicar-ne el nombre de places i facilitar la comoditat dels usuaris i usuàries.

D’aquesta manera, durant aquest cap de setmana ia fi de facilitar el desplaçament als milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per gaudir de les mascletaes, es reforçarà el servei de 12 a 15.30 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.

A més, gràcies al servei nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 4 de març les persones usuàries podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot i desplaçar-se fins als diferents punts de la ciutat on es dispararan diferents mascletats.

Per a qualsevol consulta, els clients i les clientes poden trucar al telèfon 900 46 10 46 o consultar la informació a la pàgina web (Metrovalència). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv), twitter (@metrovalencia) i l’app oficial de Metrovalencia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: