La Generalitat ofereix dissabte serveis especials de tramvia a Fira València per acudir a la cursa de fitness Hyrox

La Generalitat ha posat en funcionament de dissabte serveis especials a la Línia 4 de tramvia de Metrovalència fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudeixin per participar a la cursa de fitness Hyrox, la primera prova de la temporada 2022 /23 del World Series of Fitness Racing.

Hyrox és la nova cursa de fitness que combina 8 quilòmetres de running i 8 workouts de manera intercalada. S´organitzen esdeveniments al llarg de la temporada, on qualsevol pot competir sense classificació prèvia.

Als esdeveniments, tots els participants han de completar el mateix recorregut i rebran el seu temps personal per poder veure la seva classificació a nivell mundial, tant en dobles com en individuals.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts, entre les 6.00 i les 23 hores.

El primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i l’últim a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Totes aquelles persones usuàries que vulguin ampliar la informació dhoraris i freqüències daquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 dAtenció al Client de Metrovalència. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia, a les xarxes socials @metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv ia l’App oficial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: