La Generalitat ofereix aquest divendres i dissabte el servei nocturn ‘A la Luna de Metrovalencia’

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), posarà en servei de nou aquest cap de setmana, els dies 25 i 26 de març, la seva oferta de metres i tramvies nocturns de divendres, dissabtes i vespres de festius anomenada ‘ A la Lluna de Metrovalència’.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) es recorda a les persones usuàries que l’ús de mascareta és obligatori en estacions, aturades en superfície i interior dels vehicles per continuar garantint un transport segur i que tant els vestíbuls de les estacions com les unitats de metro i tramvia compten amb dosificadors de gel hidroalcòlic per al seu ús gratuït.

El servei nocturn de Metrovalencia es va posar en servei el desembre del 2018 i va deixar de funcionar el març del 2020, com a conseqüència de la pandèmia. Aquest mes de març, dos anys després i coincidint amb la menor incidència de COVID-19 i amb l’avenç de la vacunació, s’han recuperat les circulacions nocturnes dels caps de setmana previs a les Falles i continuen ara amb normalitat durant tot l’any després de concloure les festes josefines.

Característiques del servei

El servei nocturn previst ofereix els mateixos horaris que abans de la interrupció. La prolongació de l’horari permet que circulin trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir del darrer servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els darrers passos pel centre de la ciutat de València, a l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

A les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts a totes les línies, mentre que als trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. A Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte el darrer tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari.

Els darrers passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeix al voltant de les 2.30 hores.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: