La Generalitat inicia les obres del punt d’encreuament del Vedat de la Línia 1 de Metrovalència

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat aquest dimecres l’execució de les obres del punt d’encreuament El Vedat, corresponents a la Línia 1 de Metrovalència.

Aquesta obra compta amb un pressupost de 2.421.015,60 euros, IVA inclòs, finançat amb fons europeus i reduirà els temps de pas actuals.

En concret, amb la intervenció al Vedat, es fixarà una nova freqüència de 18 minuts al tram sud de la Línia 1 de Metrovalència, entre les estacions de Torrent i Picassent, on la freqüència actual és de 45 minuts.

L’actuació

A l’actuació es requereix la construcció de dues noves vies. Per a la nova configuració planificada es requereix l’adequació de la catenària existent, el desmantellament dels pals i la instal·lació d’uns nous.

En l’actualitat, aquest baixador es troba en una alineació en corba, per la qual cosa es rectificarà el traçat en aquest punt per poder mantenir la ubicació de les noves andanes al costat del camí que dóna accés al Col·legi El Vedat i evitar que s’emplacen en corba.

Pel que fa a les andanes, s’ha previst la demolició de l’única andana existent i la construcció de noves andanes per a cada sentit. Al projecte s’han tingut en compte tots els requeriments d’accessibilitat, així com la instal·lació de tots els equipaments necessaris (màquina expenedora de bitllets, sistema de videovigilància, sistema de megafonia, teleindicadors…).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: