La Generalitat inicia les obres de millora de l’estat del paviment de les cruïlles de la xarxa tramviària de Metrovalencia

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ha iniciat les obres de millora de l’estat del paviment de la Línia 4 (Dr. Lluch-Mas de l’Rosari), 6 (Tossal de l’Rei-Marítim Serradora) i 8 (Marina Reial-Marítim Serradora) de l’tramvia a València per valor de 768.000 euros, IVA inclòs.

Els treballs han començat a l’avinguda Tarongers, als voltants de l’estació de La Carrasca (L4 i L6), a la qual seguiran tres actuacions al carrer Doctor Lluch, a les cruïlles amb Bloc de Portuaris, Pescadors i Pintor Ferrandis.

En conjunt, està previst actuar sobre la pavimentació de 28 creus tramviaris, dels quals 12 corresponen entre les parades de Florista i Vicent Zaragozá, i altres 16 entre les parades de Tarongers i La Marina a Línia 4; entre Alfauir i Tossal de l’Rei en Línia 6; i entre Francesc Cubells i Marítim Serradora en Línia 8.

La xarxa tramviària actual va entrar en servei el 1994 i posteriorment ha viscut diferents ampliacions. El traçat discorre en gran part per la trama urbana de la ciutat de València, per la qual cosa alguns punts d’encreuament acumulen un cert desgast, provocat pel continu pas de vehicles i de el propi tramvia.

Per això, l’empresa pública de la Generalitat ha previst aquest conjunt d’actuacions, dividides en diferents fases, per realitzar els treballs de reparació i garantir el pas de vehicles en les millors condicions.

Les obres a realitzar per a la seva reparació consisteixen en la supressió de l’paviment actual, compost per materials diversos com la llamborda, formigó o paviment asfàltic.

En el projecte s’ha previst la renovació de les proteccions de carril, el seu ancoratge a la base de formigó i la reposició dels elements elàstics de protecció enfront de les vibracions de l’tramvia. Amb aquests treballs es millorarà el pas dels tramvies a les zones afectades.

La xarxa tramviària actual compta amb 20 quilòmetres i 43 parades repartides pels municipis de València (32), Burjassot (6) i Paterna (5).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: