La Generalitat incorpora auxiliars COVID-19 al TRAM de Castelló per reforçar les mesures de seguretat

La Generalitat ha incorporat a el TRAM de Castelló el servei d’auxiliars COVID-19, que estarà present a les principals estacions amb més afluència de viatgers i viatgeres per reforçar les mesures de seguretat per la pandèmia, segons ha informat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya.

Així, -ha explicat el conseller- “per continuar millorant la seguretat en el transport públic i incrementar la confiança d’usuaris i usuàries, des d’aquest dilluns, un total de 14 auxiliars COVID-19 estarà present a les principals parades de el TRAM a hora punta i en diferents torns, set de matí i set del vespre “.

Segons ha indicat Arcadi Espanya, “aquesta nova figura té com a missió principal assessorar, ajudar i recordar als viatgers i viatgeres les normes que han de complir durant la pandèmia, com l’ús de la màscara, la utilització de l’gel hidroalcohólico, la distància de seguretat, el viatjar en silenci, etc. ”

Així mateix, ha afegit que “també col·laboraran en el control d’aforament, a l’ajudar al fet que els usuaris i usuàries es distribueixin correctament en les parades, evitant amuntegar, així com en les unitats, tenint en compte les freqüències que són molt seguides”.

D’aquesta manera s’ha establert que les informadores i informadors de la COVID-19 de l’TRAM d’Castelló estiguin prestant els seus serveis en les hores punta, de 7.00 a 11.00 hores i de 12.30 a 16.30 hores els dies laborables, i de 10.00 a 14.00 hores , els dissabtes.

Les parades on s’ubicaran els i les auxiliars seran Grau, Recinte Firal, Plaça Borrull / Governador, Plaça de la Independència, plaça de Cardona Vives, Parc Ribalta / Passeig Morella i Avinguda Sosbaynat / UJI. Tot i que la ubicació d’auxiliars podrà variar en funció de l’hora del dia o en cas de produir-se alguna incidència. En aquest sentit, Arcadi Espanya ha fet especial referència a la parada que de la Universitat Jaume I, “especialment quan es recuperi la normalitat de les classes presencials”.

Pel conseller, “el transport públic és el mitjà més segur que existeix com ho demostren tots els informes dels experts i expertes, però per això cal que els usuaris i usuàries compleixin amb les normes i que l’Administració també compleixi, per a la qual que hem posat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló i l’empresa concessionària, aquest servei de suport global per a garantir un transport segur que pugui ser utilitzat amb total normalitat “.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: