La Generalitat i l’Ajuntament d’Almassora destinen 580.000 euros a les noves instal·lacions de la Policia Local d’Almassora

El director general d´Administració Local de la Generalitat, Antoni Such, ha assistit aquest matí a la inauguració de les noves dependències de la Policia Local d´Almassora, cofinançades entre la Generalitat i l´Ajuntament de la localitat per un import de 578.235 euros.

Such ha destacat que les noves dependències, en què la Generalitat ha invertit prop de 300.000 euros, “permeten millorar un servei públic essencial per a la seguretat ciutadana, un espai nou que garanteix a Almassora una bona atenció als seus ciutadans”.

El director general d’Administració Local, que ha estat acompanyat per l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí i el comissari en cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, ha recordat que la Generalitat és al costat dels ajuntaments “per assegurar la prestació d’uns serveis públics de qualitat i en igualtat de condicions”.

El nou recinte, ubicat a l’antic Institut de Qualitat de l’Edificació, equipara Almassora a altres municipis de la província de la seva grandària, amb la dotació d’un edifici propi per a la Policia Local, que en aquest cas incorpora 216 metres quadrats als 427 inicials i, a més, deixa espai per a futures ampliacions.

Les noves instal·lacions reserven espai per a l’atenció adequada a dones víctimes de violència de gènere i menors de pares separats per a l’intercanvi de la custòdia. Així mateix, l’edifici estrena sala de formació, zona d’entrenament esportiu, aparcament de vehicles policials, nous accessos i despatxos, així com vestidors i armer, entre d’altres dependències.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: