La Generalitat facilitarà la mobilitat amb el servei nocturn de Metrovalencia els caps de setmana dels sopars de Nadal i la nit de Reis

La Generalitat facilitarà la mobilitat les nits de cap de setmana en què se celebren els tradicionals sopars de Nadal i la nit de Reis amb el servei nocturn de Metrovalència, pel qual metres i tramvies desplaçaran les persones usuàries fins al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

Amb el servei programat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), semblant al que s’efectuava abans de la pandèmia els caps de setmana, els divendres 10 i 17 de desembre, dissabtes 11 i 18 de desembre i dimecres 5 de gener circularan serveis especials al metro cap a Bétera, Llíria i Picassent i en direcció a Aeroport, Alboraya-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim-Serrería, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, les destinacions seran Doctor Lluch, Vicent Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim-Serrería, Marina Reial Joan Carles I i Mas del Rosari.

Les persones que vulguin ampliar la informació d’aquests serveis o altres poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalència. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web (consulteu aquí) ia les xarxes socials @metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv.

D’altra banda, l’empresa pública també ha avançat que a partir del mes de febrer del 2022 es tornarà a prestar el servei ordinari nocturn de Metrovalència, conegut com a ‘A la lluna de Metrovalencia’, sempre que la situació sanitària ho permeti. Aquest servei va haver de suprimir-se fins a nou avís l’any 2020 a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Servei laborable en festes nadalenques

D’altra banda, els dies laborables de les festes nadalenques, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del present any, i el 3, 4, 5 i 7 de gener de 2022, el metro mantindrà, com als darrers anys el servei ordinari i el tramvia el laborable no lectiu, atès que no hi ha activitat docent a col·legis i instituts ni a les universitats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: