La Generalitat facilita la mobilitat per acudir amb Metrovalència a Forinvest a Fira València

La Generalitat facilitarà el 4 i 5 de maig els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin al Fòrum-Exposició Internacional de Productes Financers, Inversions, Assegurances, Fiscalitat i Solucions Tecnològiques per al Sector (Forinvest).

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts a l’horari establert entre les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Doctor Lluch ho farà a les 6 hores des de la parada de Serrería i, a les 6.30 hores, des de la de Doctor Lluch. El darrer sortirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores. Des de la parada de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i el darrer a les 22.19 hores

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la parada de Fira a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també podeu accedir a Fira València, des de l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Totes aquelles persones que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: