La Generalitat facilita la mobilitat per acudir amb Metrovalència a BDB Meeting a Fira València

La Generalitat facilitarà el 3 de juny els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin a la fira comercial del grup de magatzems de construcció BdB denominada BDB Meeting.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts a l’horari establert entre les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia sortirà a les 6 hores des de la parada de Serrería ia les 6.30 hores des de la de Doctor Lluch. El darrer sortirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores. Des de la parada de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i el darrer a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la parada de Fira a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia (consulteu aquí ), a xarxes socials i a l’App oficial de Metrovalencia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: