La Generalitat facilita la mobilitat aquest cap de setmana per acudir amb Metrovalència a la Cursa de la Dona, ‘Sport Woman’ i ‘Valencia Tattoo’

La Generalitat facilitarà entre els dies 8 i 10 d’abril els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin a recollir els dorsals de la Cursa de la Dona, al certamen relacionat amb la prova atlètica femenina ‘Sport Woman’ (dies 8 i 9) i ‘Valencia Tattoo Convention’ (dies 8, 9 i10).

Durant la celebració dels esdeveniments, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts divendres entre les 6 i les 22 hores i entre 30 i 40 minuts la fi de setmana entre les 6 i les 23 hores.

El divendres 8, el primer tramvia des de Serrería partirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. El darrer comboi des de Doctor Lluch sortirà a les 21.29 hores i des de Fira a les 22.19 hores.

El dissabte 9, el primer tramvia des de Doctor Lluch sortirà a les 6 hores, mentre que des de Fira el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores. El diumenge 10, el primer comboi sortirà a les 7.20 hores de Doctor Lluch i el darrer tramvia des de Fira a les 22.19 hores.

Interrupció del servei per la Cursa de la Dona

Amb motiu de la Cursa de la Dona, el diumenge 10 d’abril el servei tramviari es veurà afectat en haver de tallar-se la via entre Serrería i Doctor Lluch entre les 9.20 i les 9.40 hores, i des de Doctor Lluch a Serrería entre les 9.30 i les 9.45 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia ia facebook/metrovalencia. fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: