La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu dels exàmens de valencià i les oposicions a Correus

La Generalitat facilitarà el pròxim cap de setmana la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la Línia 4 de tramvia amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudeixin a realitzar les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i les oposicions de Correus.

En concret, el dissabte dia 11 la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià ha convocat l’examen oral de coneixement de valencià C1, mentre que el diumenge dia 12 l’empresa pública nacional durà a terme les seves oposicions.

Durant la celebració d’aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 23 hores.

D’aquesta manera, el dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch sortirà a les 6.00 hores i des de Fira, l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores. El diumenge, el primer tramvia de Doctor Lluch sortirà a les 7.20 hores i des de Fira l’últim serà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzin el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/*Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia consultar aquí i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/*metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: