La Generalitat facilita el desplaçament a tramvia a Fira València amb motiu dels exàmens per a la borsa de treball de la Politècnica de València

La Generalitat facilita el proper diumenge dia 3 d’octubre la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudeixin a realitzar les proves convocades per la Universitat Politècnica de València per les borses de treball de personal administratiu i auxiliars de servei de centre acadèmic.

Durant la celebració d’aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 23 hores.

D’aquesta manera, els primers tramvies des de Doctor Lluch sortiran a les 7.20; 8.00; 8.40 i 9.40 hores. Des de Fira, els últims transports sortiran a les 21.04; 21.34; 22.09 i 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins l’estació Les Carolines / Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Totes aquelles persones usuàries que desitgin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar a el telèfon 900 46 10 46 d’Atenció a l’Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia (consultar aquí) i en xarxes socials @metrovalencia i al facebook / metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: