La Generalitat facilita el desplaçament a tramvia a Fira València amb motiu de les votacions per les eleccions de l’Equador

La Generalitat facilita aquest proper diumenge, dia 11, la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudeixin a les votacions de la segona volta de les eleccions presidencials de l’Equador.

Durant la celebració de les votacions, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira amb una freqüència d’entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 22 hores.

D’aquesta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch sortirà a les 7.20 hores i l’últim a les 21.30 hores. Des Fira, el primer serà a les 8.15 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins l’estació Les Carolines / Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquelles persones usuàries que desitgin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar a el telèfon 900 46 10 46 d’Atenció a l’Client de Metrovalencia. Aquesta informació també estarà disponible a la pàgina web de Metrovalencia (consultar aquí) i en les nostres xarxes socials.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: