La Generalitat facilita aquest cap de setmana la mobilitat per acudir amb Metrovalencia al certamen El meu bebè i jo

La Generalitat facilitarà el 25 i 26 de febrer els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin al certamen El meu bebè i jo.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts a l’horari establert des de les 6.00 hores fins a les 23.00 hores.

El dissabte 25, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.00 hores, mentre que des de Fira el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores. El diumenge 26, el primer comboi des de Doctor Lluch sortirà a les 7.20 hores i el darrer des de Fira a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv i a l’app oficial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: